Ο Φώτης Κατσικάρης ανέλαβε την Λοκομοτίβ Κουμπάν και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει δουλειά στο νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Λοκομοτίβ και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά με την ομάδα. Η Λοκομοτίβ είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος. Το απέδειξε πέρυσι φτάνοντας στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Η Λοκομοτίβ λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά πλαίσιο και έχει μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους της στο Κράσνονταρ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Βεντίσεφ δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που σε μία δύσκολη χρονικά στιγμή βρήκαμε έναν τόσο ικανό και έμπειρο προπονητή όπως είναι ο Φώτης Κατσικάρης. Στα πλεονεκτήματά του ανήκουν η εμπειρία και οι ικανότητές του. Για χρόνια έχει εργαστεί στην Ισπανία, που έχει το δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, έχει κοουτσάρει την Εθνική Ελλάδας και ξέρει πώς να νικάει. Στόχος μας είναι ο συνδυασμός αποτελεσμάτων και βελτίωσης των νεαρών Ρώσων παικτών μας. Αυτά χρειάζονται για την καλή μας απόδοση σε Vtb και EuroCup».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης