Η Εθνική Κορασίδων έκανε τη δεύτερη νίκη της στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 στο Μαυροοβούνιο με… σαραντάρα επί της ΠΓΔΜ. Η Τούλα Καλέντζου, μέλος του τεχνικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε για την αναμέτρηση.

«Το κάναμε εύκολο, τα πράγματα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει και τους οδηγήσαμε σε κακές επιλογές στην επίθεση μέσα από την δική μας άμυνα. Δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν επίθεση αρκετές φορές. Μάλιστα είναι σημαντικό πως στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά και χωρίς της Χατζηλεοντή – Μποσγανά που χρεώθηκαν νωρίς με φάουλ. Σταθήκαμε καλά μέσα στο παιχνίδι και δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στόχος για την ελληνική ομάδα είναι ξεκάθαρος, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλος: «Θέλουμε να βελιωνόμαστε εμείς, να παρουσιαζόμαστε εμείς καλύτερες αγώνα με τον αγώνα Κοιτάμε την ομάδα και όταν έρθουν τα νοκ άουτ παιχνίδια να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Το σημερινό δείγμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό, αφού έκαναν ένα βήμα μπροστά και η ομάδα φάνηκε να κερδίζει παίκτριες: «Όλες βοήθησαν. Το είδαμε και στα φιλικά με την Φινλανδία ακόμη. Σε κάθε αγώνα, έβγαιναν μπροστά διαφορετικές αθλήτριες κάτι που είναι σημαντικό για τις ίδιες, για την ομάδα, αλλά και για να μοιραστεί ο χρόνος στο παρκέ, γιατί υπάρχουν συνεχέμενοι αγώνες με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει».

Αύριο έχει σειρά η Ισλανδία: «Είναι ομάδα διαφορετική από τις δύο που έχουμε αντιμετωπίσει. Εμείς θα ασχοληθούμε για μία ακόμη φορά με τη δική μας ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τις βγάλουμε εκτός πλάνων. Και παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα και για τη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΕΟΚ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης