Η Εθνική Ανδρών έφερε εις πέρας την πρώτη αποστολή της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου νικώντας τη Μ. Βρετανία στο Λέστερ (92-95). Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς το ελληνικό συγκρότημα με πολλά νέα πρόσωπα και λίγες μέρες προετοιμασίας κλήθηκε να δώσει επίσημα παιχνίδια.

«Για μας ήταν κάτι καινούριο. Ήρθαμε όλοι με την καλύτερη ψυχολογία και θέληση για αυτά τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο σε τρεις μέρες να βρεθούμε όλοι μαζί και να αποκτήσουμε χημεία. Το καλό είναι πως βγάλαμε καρδιά στο γήπεδο και με την εμπειρία παικτών όπως του Μπουρούση και του Βασιλόπουλου πήραμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο 24χρονος γκαρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στόχος της νίκης επετεύχθη, έστω και με καρδιοχτύπια στο τέλος. «Το αποτέλεσμα μετρά. Έπρεπε να νικήσουμε! Όταν φοράς τη φανέλα με αυτή την ιστορία και όταν αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην Εθνική έχεις ένα άγχος. Σκέφτεσαι ότι εκπροσωπείς όλη τη χώρα και σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι», σημείωσε ο άσος της ΑΕΚ.

Ο ίδιος στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με το εθνόσημο συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη και λίγο αργότερα περιέγραψε με τη λέξη «συγκίνηση» τα συναισθήματά του με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Για μένα ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Ήταν το όνειρό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε με νίκη και καλή εμφάνιση δική μου. Η λέξη συγκίνηση που έγραψα στο Instagram είναι λίγη για να περιγράψει πώς αισθάνομαι».

Η δεύτερη αποστολή της Εθνικής είναι τη Δευτέρα στις 17:00 απέναντι στο Ισραήλ στο Ηράκλειο. «Είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου για να κάνουμε το 2/2 και να αρχίσουμε ιδανικά την πορεία μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΕΟΚ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης