Υπερήφανος για τους παίκτες του και την προσήλωση που έδειξαν, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, δήλωσε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μετά το 3-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με τον Παναθηναϊκό και την πρόκριση των Ισπανών στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος σε μία ιδιαίτερη χρονιά, με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε», είπε αρχικά ο Λάσο και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, συνέχισαν να παλεύουν από την μέρα που χτύπησε ο Γιουλ, το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, μείναμε συγκεντρωμένοι, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για όλους όσοι δουλεύουν εδώ και δουλεύουν κάθε μέρα για στόχους σαν αυτόν. Είναι υπέροχη μέρα για εμάς. Τέτοια ματς είναι σαν τελικοί.

Παίξαμε σπουδαία για 25-26 λεπτά, πήραμε μεγάλες διαφορές, αλλά κάποιες φορές όταν παίρνεις τέτοια διαφορά κόντρα σε ομάδες με τέτοια καρδιά είναι δύσκολο να μείνει συγκεντρωμένος. Έβαλαν σημαντικά τρίποντα, άνοιξαν τον γήπεδο και ήταν δύσκολο. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας όμως και πήραμε τελικά τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Λούκα Ντόντσιτς, είπε: «Νιώθω απίστευτα. Ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο. Κάναμε εξαιρετική δουλειά και νιώθω τέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά παίξαμε ως ομάδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ο ημιτελικός θα είναι πολύ δύσκολος, γιατί η ΤΣΣΚΑ έχει σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος, θα έχουμε 40′, στα οποία θα πρέπει να δώσουμε… μάχη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης