Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017(12:00), σε φιλανθρωπική εκδήλωση-υπο την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου-, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας “Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών” καθώς και mini αγώνας μπάσκετ από τον σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου, στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

“Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό στον αγώνα θα συμμετάσχουν πλήθος καλαθοσφαιριστών καθώς και άνθρωποι του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας ενώ θα βραβευτούν τόσο ο Σ.Π.Α.Κ.Ε όσο και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου,” αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες της ομάδας Σ.Π.Α.Κ.Ε. :

Αγιασωτέλης Γιώργος, Αλβέρτης Φραγκίσκος, Ανδρίτσος Λιβέρης, Αντωνίου Οδυσσέας, Γεωργικόπουλος Γιάννης, Κορωναίος Τάκης, Λοβέρδος Ανδρέας, Παπανικολάου Δημήτρης, Σγουρός Γιάννης, Σταυρακόπουλος Τζανής, Τζαλαλής Σάκης, Τσαρτσαρής Κώστας, Χατζής Νίκος και προπονητής ο Μιχάλης Κυρίτσης.

Οι παίκτες της ομάδας “Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών”:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρίκος Στέλιος, Γκολογιάννης Χρήστος, Τσικουράκης Γιώργος, Γλύκαντζης Βασίλης, Ευαγγέλου Αποστόλης, Γκολογιάννης Παύλος, Γατέας Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Γιάννης, Δεκόλης Γιώργος, Γκολογιάννης Βασίλης, Νιωτάκης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Τάσος, Αθανασιάδης Νίκος, Έξαρχος Δημήτρης, Ζωίδης Γρηγόρης, Τσαμκόσογλου Βασίλης και προπονητής ο Νίκος Ψυχογιός.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, που θα προκύψουν από χορηγούς, θα διατεθούν στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης