Η εννέα φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάμπεργκ θα συμμετέχει οριστικά στο μπασκετικό Champions League.
Η γερμανική ομάδα ικανοποιεί τα συγκεκριμένα κριτήρια που θέτει η διοργάνωση και όπως έγινε γνωστό σήμερα (18/6), θα αγωνίζεται στα BCL τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ρολφ Μπάϊερ, δήλωσε ότι «είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε προστασία για τα επόμενα χρόνια». Ο CEO του μπασκετικού Champions League, Πάτρικ Κομνηνός, ανακοίνωσε ότι «είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Μπάμπεργκ στο μπασκετικό Champions League».

Η τρίτη σεζόν του Champions League ξεκινά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στις 9 Οκτωβρίου. Στην κανονική περίοδο, θα αναμετρηθούν 32 ομάδες. Οι 24 έχουν εξασφαλίσει απευθείας πρόκριση, ενώ οι άλλες 8 θα προκύψουν μέσω των προκριματικών γύρων. Στην κανονική περίοδο, θα δημιουργηθούν τέσσερις όμιλοι των 8 ομάδων, με την πρόκριση να εξασφαλίζουν οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου. Στη φάση των «16», θα προκύψουν ζευγάρια, με διπλούς αγώνες, όπως και στα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κλήρωση των προκριματικών γύρων και τη φάση των ομίλων θα διενεργεθεί την Τετάρτη, 11 Ιουλίου στο «Σπίτι του Μπάσκετ», στη Γενεύη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης