Δύο Έλληνες περιλαμβάνει η λίστα προσκλήσεων της ΤΣΣΚΑ για τον φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στη μνήμη του Αεξάντερ Γκομέλσκι, στις 20 Ιανουαρίου, στη Μόσχα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2006 και 2008), αλλά και μέλος της ομάδας του triple-crown των Ρώσων (2005-06), Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς και ο επί σειρά ετών αρχηγός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, θα είναι ανάμεσα στους αστέρες του παρελθόντος που θα αγωνιστούν μπροστά στο μοσχοβίτικο κοινό, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από τη γέννηση του Αλεξάντερ Γκομέλσκι (σ.σ. απεβίωσε το 2005).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέα Βατούτιν, δήλωσε για τη φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του «θρύλου» της «ομάδας του στρατού»: «Δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσει κανείς πόσο σημαντικός ήταν ο Αλεξάντερ Γκομέλσκι για την ΤΣΣΚΑ. Τα γενέθλιά του είναι ιδιαίτερη ημερομηνία για εμάς. Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα απίθανο μπασκετικό σόου και είμαστε σίγουροι ότι θα του άρεσε,» ανέφερε ο Αντρέι Βατούτιν, πρόεδρος των πρωταθλητών της VTB.

Όπως ενημέρωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο “USC CSKA” θα βρίσκονται οι Αντρέι Κιριλένκο, Ιγκόρ Κουντέλιν, Σεργκέι Πανόφ, Εβγκένι Κισούριν, Βαλερί Νταϊνέκο, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, Τζούλιους Νουόσου, Νικίτα Μοργκούνοφ, Γκόρνταν Γκίριτσεκ, Ραμούνας Σισκάουσκας, Ματίας Σμόντις, Γκιντάρας Εϊνίκις, Αντρέι Φετίσοφ, Ιγκόρ Κουράσοφ, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Σάσα Ντανίλοβιτς, Γκρεγκόρ Φούτσκα, Πιερλουίτζι Μαρτσοράτι, Αντουάν Ριγκοντό, Μιχαΐλ Μιχαΐλοφ, Όντετ Κάτας, Μιρσάντ Τουρκσάν, Ιμπραίμ Κουτλουάι και Ράντο Νεστέροβιτς.

Η ΤΣΣΚΑ περιμένει ακόμη απάντηση από τους παλαίμαχους Τζέι Αρ Χόλντεν, Μάρκους Μπράουν, Μάρκους Ουέμπ, Αρβίντας Σαμπόνις και Χέντο Τούρκογλου. Προπονητές θα είναι οι Στάνισλαβ Ερέμιν, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ιβάν Εντέσκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης