Δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος του ΓΣΛ Φάρου κόντρα στο Ρέθυμνο έκανε ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να χαλαρώνει.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει στο blog στον ΕΣΑΚΕ Μανώλης Παπαμακάριος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από πολύ καιρό κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κάναμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά για την παραμονή. Επειδή, όμως δεν την εξασφαλίσαμε ακόμα δεν πρέπει να χαλαρώνουμε.

Έχουμε καλή ψυχολογία πλέον και η ομάδα παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και αυτό οφείλεται κυρίως στις τελευταίες προσθήκες. Είμαι σίγουρος ότι θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και όχι να το λέμε.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θεωρώ πως το Ρέθυμνο αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Είναι μια ομάδα η οποία αν βρει ρυθμό μπορεί να σε διαλύσει. Αυτός είναι και ο πρώτος μας στόχος στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή το να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να τους εμποδίσουμε να τρέξουν. Χρειάζεται συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά ώστε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε γρήγορες επιστροφές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης