Τουρνουά μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα, από κοινού με τον Δήμο Καλλιθέας και το Σωματείο ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας, διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Σε αυτό θα συμμετάσχουν οι ομάδες: Βουλή των Ελλήνων, ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας, Ε.ΑΣ.Υ.Α., Κιβωτός του Κόσμου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 12.30 στο Κλειστό Γήπεδο «Εθνικής Αντιστάσεως», Ιφιγενείας 11Α & τέρμα Σωκράτους στην Καλλιθέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου. Παρακαλούνται όσοι προσέλθουν, εάν έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν τρόφιμα, καθαριστικά, απορρυπαντικά, εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα.

Όπως επισημάνθηκε από την Κιβωτό του Κόσμου, χρειάζεται να συγκεντρωθούν τα παραπάνω τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης κι όχι ρούχα και παιχνίδια.

«Η παρουσία σας είναι για εμάς σημαντική ώστε να προσφέρουμε έστω και από το υστέρημά μας σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη εν όψει και των Άγιων Ημερών που έρχονται» δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημοσθένης Πάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης