Στη θεσσαλική πόλη για λογαριασμό του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου βρίσκεται ο Ρέτζι Κίλι. Πρόκειται για 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ που αγωνιζόταν στην αρχή της χρονιάς στη Ρουμανία με την Πολιτέκνικα Ιάσι. Ο Κίλι άρχισε ήδη προπονήσεις και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη Basket League το Σάββατο κόντρα στο Λαύριο Megabolt.

Ο Κίλι είναι απόφοιτος του κολεγίου Οχάιο και από το 2013 αγωνίζεται στην Ευρώπη έχοντας περάσει από την Ντεν Χέλντερ, την Απόλο Άμστερνταμ, την ΜΖΤ Σκοπίων, την Στρούμιτσα, την Σλάβια Κόσιτσε, τη Λέφσκι και την Πολιτέκνικα Ιάσι.

H ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την ομάδα μας θα ενισχύσει για το υπόλοιπο της σεζόν ο Αμερικανός αθλητής Ρέτζι Κίλι. Ο 26χρονος φόργουορντ βρίσκεται στη Λάρισα και προπονείται με τον Γυμναστικό. Στις πρώτες του δηλώσεις από τα γραφεία της ομάδας μας είπε τα εξής: “Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στη Λάρισα για να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Γυμναστικό. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της για να έχουμε ένα καλό υπόλοιπο πρωταθλήματος”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης