Προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι έδωσαν σήμερα, στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο προετοιμασίας αμφοτέρων, λόγω της διακοπής που υφίσταται στο πρωτάθλημα, η Κύμη και ο ΠΑΟΚ. Τεστ που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, είχε διάρκεια 32 λεπτά (σ.σ. τέσσερις περίοδοι των 8 λεπτών) και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, με 60-58.

Απών για τον «Δικέφαλο» ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος προτιμήθηκε, τελικά, να μην ταξιδέψει το πρωί με την υπόλοιπη αποστολή από τη Θεσσαλονίκη για την Εύβοια, εξαιτίας των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν, εσχάτως, στη μέση. Περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση, επίσης, είχε ο Τεράν Πέτεγουεϊ, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι, ενώ χρησιμοποιήθηκαν οι Αντώνης Κόνιαρης, Λάκι Τζόουνς, έχοντας, με τη σειρά τους, ξεπεράσει, σε σημαντικό βαθμό, τα προβλήματά τους (σ.σ. απουσίασαν και οι δύο στα δύο τελευταία παιχνίδια της Basket League, απέναντι σε ΑΕΚ και Λαύριο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο το απόγευμα (18.30), ο ΠΑΟΚ και η Κύμη θα βρεθούν αντιμέτωποι σε δεύτερο φιλικό αγώνα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για τη στήριξη ανθρώπων που έχουν βιοποριστικό πρόβλημα, στο Αλιβέρι. Η είσοδος για το ματς είναι δωρεάν, όσοι, δε, επιλέξουν να το παρακολουθήσουν από κοντά και το επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοπό του, πηγαίνοντας στο γήπεδο με είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε ευπαθείς οικογένειες του δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης