Η Κύμη απέκτησε τον Χόρντουρ Βίλιαμσον, ο οποίος έχει εμπειρία από το ελληνικό μπάσκετ από τη θητεία του στα Τρίκαλα. Ο Ισλανδός γκαρντ θα αντικαταστήσει τον Τέντι Οκερεαφόρ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ισλανδό διεθνή αθλητή, Hordur Vilhjalmsson, ο οποίος, μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, θα φορά τη φανέλα της ευβοιώτικης ομάδας, αντικαθιστώντας τον Teddy Okereafor!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Vilhjalmsson είναι 29 χρονών, γεννημένος στις 18/12/1988, έχει ύψος 1.94 μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο νέος παίκτης της Κύμης είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς την σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε για 16 παιχνίδια στα Τρίκαλα.

Φέτος, άρχισε τη σεζόν στην Αστάνα, στην οποία έμεινε μέχρι τον Δεκέμβρη, για να μεταγραφεί μετά στην ισλανδική Keflavik, όπου είχε κατά μ.ο. 16,4 πόντους, 5,6 ασίστ και 5,1 ρμπάουντ ανά παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η τέταρτη θητεία του στην ισλανδική ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις ισπανικές Club Melilla και Valladolid, στη γερμανική Mitteldeutscher, στην τσέχικη Nymburk, στη βέλγικη Limburg United και στην ιταλική Bondi Ferrara.

Πλέον, ο Ισλανδός play maker επιστρέφει στην χώρα μας, όντας η επιλογή του κόουτς Γιάννη Καστρίτη για την αντικατάσταση του Teddy Okereafor. Εμείς καλωσορίζουμε τον Hordur Vilhjalmsson στην Εύβοια και τον δεχόμαστε με χαρά στην ‘οικογένεια’ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης