Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται από την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21.00 Novasports 2HD). Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ακόμη μία νίκη στην εφετινή regular season προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης, ωστόσο στον αποψινό αγώνα θα παίξουν με στόχο να σπάσουν την αρνητική παράδοση.

Οι Πειραιώτες μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στη βαυαρική πόλη, με την Μπάμπεργκ να έχει κατακτήσει δίκαια τον τίτλο του κακού δαίμονα του Ολυμπιακού. Σε ό,τι αφορά στον αγωνιστικό τομέα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Δημήτρη Αγραβάνη, που παρέμειναν στην Αθήνα. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Μπάμπεργκ ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λούκα Μίτροβιτς, Μπράις Τέιλορ και Ελίας Χάρις, αλλά και στον νεοαποκτηθέντα Ντέγιαν Μούσλι, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονθάλεθ (Ισπανία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

Το σημερινό πρόγραμμα:

19.45: Novasports 1HD Φενερμπαχτσέ – Ζάλγκιρις
21.00: Novasports 5HD Ουνικάχα – Χίμκι
21.00: Novasports 2HD Μπάμπεργκ – Ολυμπιακός
21.45: Novasports 1HD Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης