Μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν σωστά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν μια καλή νίκη. Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλά κόντρα σε μια σκληρή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά για να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα», δήλωσε στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ο τρίτος τραυματισμός αυτός του Τιλί. Αυτό είναι ένα από τα θετικά πως έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ο Αγραβάνης ήταν έτοιμος. Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Ήταν σημαντικές οι απουσίες που είχαμε».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού, είπε: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια αν και κάναμε κάποια ηλίθια λάθη. Συγκεντρωθήκαμε σε σημαντικούς παίκτες της Μπασκόνια και είχαμε διάρκεια. Κάναμε μια δεύτερη καλή εμφάνιση».

Για τη φετινή Ευρωλίγκα, σχολίασε: «Έτσι όπως είναι το νέο σύστημα πρέπει να κερδίζουμε πάντα. Όλοι είμαστε πιο έμπειροι στο νέο σύστημα και ξέρουμε ποια είναι τα κρίσιμα παιχνίδια. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Δουλεύουμε καλύτερα, χρειάζεται συντήρηση για να φτάσουμε ψηλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ρωτήθηκε για την εικόνα των ψηλών: «Η ομάδα παίρνει τη νίκη. Δεν θέλω να σταθώ σε ψηλούς και κοντούς. Όλοι όσοι μπήκαν, έδωσαν πράγματα. Είναι ανάλογα το τι σου δίνει μια ομάδα. Θέλαμε να βάλουμε εύκολα καλάθια. Σε γενικές γραμμές το κάναμε και πήραμε ρυθμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης