Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Κιμ Τίλι, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του. Ο Γάλλος φόργουορντ τόνισε ότι χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να πει το «ναι» και αναφέρθηκε στη συνεργασία που θα έχει με τον Γιώργο Πρίντεζη.

«Δεν χρειάστηκα παραπάνω από δύο λεπτά για να συμφωνήσω με τον Ολυμπιακό. Θέλω να γνωρίσω την υπέροχη Αθήνα και να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας», υποστήριξε ο Τίλι και ρωτήθηκε για το αν επικοινώνησε με τον Σπανούλη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την επικοινωνία με τον κόουτς Σφαιρόπουλο μίλησα και με τον Σπανούλη. Ο Βασίλης με καλωσόρισε και μου εξήγησε τον ρόλο που θα έχω στην ομάδα».

Για την συνεργασία του με τον Πρίντεζη, σημείωσε: «Ο Πρίντεζης είναι από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Θα μάθω πάρα πολλά δίπλα του. Ελπίζω να του δώσω τις απαραίτητες ανάσες και μαζί να βγάλουμε μαζί τη σεζόν».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν, ανέφερε: «Πρωτάθλημα, κύπελλο και να φτάσουμε στο φάιναλ φορ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ, υπογράμμισε: «Θα είναι πολύ όμορφο να αντιμετωπίσω τους καινούριους μου συμπαίκτες καθώς η μισή εθνική ομάδα αποτελείται από παίκτες του Ολυμπιακού. Εύχομαι και οι δύο ομάδες να πάνε καλά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης