Με στόχο να πετύχει τη δεύτερη του νίκη στην τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» της Euroleague θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός σήμερα (19.00, Novasports 2) στη Μόσχα.

Δύο ημέρες μετά την εμφατική επικράτηση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ οι Πειραιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με την απρόβλεπτη και πάντα επικίνδυνη Χίμκι, φιλοδοξώντας να φτάσουν στο 14ο ροζ φύλλο αγώνα, που θα τους διατηρήσει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Ρωσία έχοντας στη σύνθεσή τους και τον Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στη μέση στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως τις τελευταίες ώρες η κατάστασή του δείχνει βελτίωση και οι πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι αυξημένες.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μπαρτζώκα πήρε μεγάλο «διπλό» στο Βελιγράδι, νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα, με αποτέλεσμα να ανέβει στην κατάταξη (10-8), βελτιώνοντας την ψυχολογία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ρωσική ομάδα μετράει ακόμη μία σημαντική απουσία, αυτή του Τόμας Ρόμπινσον, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του, με τον Σβεντ όμως να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αφού υποδέχεται τον Ολυμπιακό ως MVP της 18ης αγωνιστικής.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μιγκέλ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Το πρόγραμμα της βραδιάς:

Χίμκι – Ολυμπιακός, 19.00 (Novasports 2)
Ζαλγκίρις – Βαλένθια, 20.00 (Novasports 1)
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας, 21.05 (Novasports 3)
Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ, 22.00 (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης