Η 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας φέρνει τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (19:45, ΕΡΤ2). Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κοντράρεται με το συγκρότημα του Ομπράντοβιτς, έχοντας τον ίδιο στόχο: μία θέση στην πρώτη τετράδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας στο νοκ-άουτ ματς πριν το Final-4.

Με νίκη απόψε ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει με το… ενάμιση πόδι την τετράδα, αλλά και την τρίτη θέση και κοιτάει ψηλότερα, αφού θα απέχει τρεις νίκες από την τουρκική ομάδα και θα έχει υπέρ του και την ισοβαθμία. Αν οι Πειραιώτες δεν φτάσουν στο διπλό έχουν ως δεύτερο στόχο να διαφυλάξουν την υπέρ τους διαφορά των εννέα πόντων, με την οποία είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, στο ΣΕΦ. Στην Αθήνα έμεινε ο τραυματίας Βασίλης Σπανούλης και ο ανέτοιμος Πάτρικ Γιανγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φενέρ γνωρίζει πως η νίκη είναι μονόδρομος για να μην μπει σε αμφισβήτηση η θέση της στην τετράδα, καθώς μία νίκη πίσω της είναι ο Παναθηναϊκός.

Σε ότι αφορά την προϊστορία, ο Ολυμπιακός μετρά 13 νίκες έναντι 6 των Τούρκων, σε όλες τις αναμετρήσεις, ενώ με γηπεδούχο την Φενέρ έχει 7 νίκες σε 9 ματς.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, θα είναι ο Πορτογάλος, Φερνάντο Ρότσα, ο Ισπανός, Χουάν Κάρλος Γκαρσία Γκονζάλεθ και ο Λετονός, Όλεγκς Λάτισεβς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports 1HD
19:45 Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός ΕΡΤ2
20:00 Ερυθρός Αστέρας – Γαλατάσαραϊ Novasports 2HD
21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα Novasports 3HD

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

19:00 Ανατολού Εφες – Μπασκόνια Novasports 3HD
21:00 Μπαμπεργκ – Ζαλγκίρις Καούνας Novasports 4HD
21:15 Παναθηναϊκός – Ουνίξ Καζάν Novasports 2HD
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Νταρουσάφακα Novasports 3HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης