Οπωσδήποτε νίκη θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ σήμερα (20:00 NOVASPORTS 2 ) για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, προκειμένου να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο και να πάρουν ώθηση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που ακολουθεί την Παρασκευή.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Αγραβάνη που ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα, ωστόσο θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Έρικ Γκριν μετά την παραδειγματική τιμωρία που του επιβλήθηκε για απειθαρχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ακόμη περισσότερους πονοκεφάλους.

Εκτός πλάνων του είναι οι τραυματίες Ναβάρο, Ντόελμαν, Κλαβέρ, Ρίμπας και Λαουάλ, τη στιγμή που και η «Μπάρτσα» έχει ντέρμπι την Παρασκευή υποδεχόμενη τη Ρεάλ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Παναθηναϊκός κοντράρεται στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ (22:00, ΕΡΤ1) δύο μέρες πριν φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ .

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην ισπανική πρωτεύουσα χωρίς τον Μάικ Τζέιμς, αλλά με ξεναγό τον Τσάβι Πασκουάλ. Άλλωστε, σε δηλώσεις του ο Τζέιμς Γκιστ έδειξε την εμπιστοσύνη που έχει στον Ισπανό τεχνικό, λέγοντας πως αυτός ξέρει καλύτερα τη Ρεάλ και γνωρίζει τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς, κάτι το οποίο ανέφερε και ο προπονητής της «Βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, σε συνέντευξή του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης