Εβδομάδα διπλών αγώνων είναι η τρέχουσα στην Euroleague για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που ισοβαθμούν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 νίκες-5 ήττες.

Πρώτη στη μάχη της «διαβολοβδομάδας» ρίχνεται η ομάδα του Πειραιά. Το συγκρότημα του Σφαιρόπουλου θέλει να αφήσει πίσω τη χειρότερη εμφάνισή του στην τρέχουσα σεζόν (το -32 με την Μπασκόνια) και να κάνει μία νέα αρχή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.00, Novasports 1HD) στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες, πλην των μακροχρόνια απόντων. Στον αντίποδα, η ομάδα του Νέβεν Σπάχια, που έχει πανηγυρίσει εννέα νίκες, στην Αθήνα θα ταξιδέψει χωρίς τους Νόρις Κόουλ και Τζόνα Μπόλντεν.

Ο δεύτερος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη δύσκολη νίκη (90-88) της «ομάδας του λαού» επί της Μπάμπεργκ (17η αγωνιστική) και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο 22χρονος φόργουορντ είχε μέσο όρο 6,6 πόντους και 5,8 ριμπάουντ, σε 20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, στην Euroleague την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της ομάδας του Τελ Αβίβ, Νέβεν Σπάχια, υπολογίζει πάντως στην παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ ΝτεΣόν Τόμας, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου

20.30: Ερυθρός Αστέρας-Κίμκι ( Novasports 3)

21.00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Νovasports 1)

21.00: Μπάμπεργκ-Ζαλγκίρις Κάουνας (Novasports 5)

21.30: Βαλένθια-Μπαρτσελόνα (Νovasports 4)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης