Έτοιμος να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν στις 10.30 το πρωί και για περίπου μία ώρα προπόνηση-χαλάρωμα στην επιβλητική «Megasport Arena» (φωτό), όπου θα διεξαχθεί (19.45 ΕΡΤ2) η αναμέτρηση με τη ρωσική ομάδα, για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες έκαναν ασκήσεις εκγύμνασης, πολλά σουτ και δούλεψαν για τελευταία φορά πριν από το παιχνίδι στην τακτική που θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με τον ΣπορFm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι πως και οι 12 που έχουν ακολουθήσει την αποστολή προπονήθηκαν κανονικά (στην Ελλάδα έμειναν Αθηναίου, Αγραβάνης και ο Παπανικολάου, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), και έτσι θα έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποσύρθηκαν αμέσως στο ξενοδοχείο τους, που απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο, το μεσημέρι θα φάνε και έπειτα θα ξεκουραστούν. Στη Μόσχα από το πρωί χιονίζει και η θερμοκρασία είναι στους -11oC.

Οι φίλοι της ΤΣΣΚΑ περιμένουν πώς και πώς την αναμέτρηση, όπως και η ρωσική ομάδα, αλλά είναι άγνωστο αν θα γεμίσει το χωρητικότητας 13.100 φιλάθλων γήπεδο, που χρησιμοποιεί πλέον εκ νέου η ομάδα, μετά τα έργα που έγιναν για τη βελτίωση της στατικότητας των κερκίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης