Μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού στη Ρόδο με 72-54, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι οι Πειραιώτες έδειξαν την υπομονή που απαιτούσε η αναμέτρηση και επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έλεγξαν τον ρυθμό από την άμυνά τους.

«Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Μια ομάδα που κέρδισε την ΑΕΚ και παίζει καλό μπάσκετ. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην πρώτη περίοδο και στην επίθεση και στην άμυνα. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Λίγο στην 2η περίοδο χάσαμε την επιθετική μας πολυφωνία, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν διαβάσαμε καλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω πως η διαφορά των δέκα πόντων έδειχνε το πως πήγε το παιχνίδι. Ο Κολοσσός ξέραμε πως θα αντιδράσει, κατάφερε να μειώσει, όμως, στα κρίσιμα σημεία κάναμε αυτό που έπρεπε σε άμυνα και επίθεση, με αποκορύφωμα το καλό τελευταίο δεκάλεπτο. Στο διάστημα αυτό δεχθήκαμε μόλις επτά πόντους, βάλαμε εύκολα καλάθια, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση κάτι που μας έλειπε σε διάρκεια και τελειώσαμε το ματς πολύ καλά επιθετικά, όπως το ξεκινήσαμε. Η τελική διαφορά δείχνει πως δουλέψαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε την υπομονή να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συνεχίζουμε… Εύχομαι καλή τύχη στον Κολοσσό στην συνέχεια του πρωταθλήματος…», είπε ο Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπόγρης, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε από μια δύσκολη έδρα. Περιμέναμε το δυνατό παιχνίδι του Κολοσσού. Παρά την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, ο αντίπαλός μας μας είχε στην πίεση σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Χαιρόμαστε που τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε και συνεχίζουμε την δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση αναφορικά με την κόπωση, απάντησε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι. Είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουμε να ξεκουράζουμε το κορμί μας και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Δόξα τω Θεό η ομάδα έχει βάθος και όλοι οι παίκτες είναι μάχιμοι κάθε στιγμή. Το αποδείξαμε και σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει, γιατί έχουμε πολύ δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης