Ο Ολυμπιακός θα κάνει «ποδαρικό», από πλευράς ελληνικών ομάδων, στην Euroleague, η αυλαία της οποίας ανοίγει απόψε, προς τέρψιν των φίλων της «πορτοκαλί θεάς».

Η ομάδα του Πειραιά, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα της Α1, θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια στις 21:00 (Novasports1) στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου εξαιτίας της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον σύλλογο από τη διοργανώτρια αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό στόχος των ερυθρόλευκων είναι να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στη διοργάνωση, με το έργο τους να είναι αρκετά δύσκολο καθώς η ισπανική ομάδα είναι μία αξιόμαχη αντίπαλος.

Μάλιστα το έργο για την ομάδα του Σφαιρόπουλου γίνεται ακόμη δυσκολότερο, δεδομένου ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον μεγάλο της αρχηγό, τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του, την ώρα που και ο Μπράιαν Ρόμπερτς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι έτοιμος για το εναρκτήριο ματς της Euroleague.

Βέβαια, αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Πάμπλο Πριχιόνι, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ροντρίγκ Μπομπουά, Πατρίσιο Γκαρίνο και Τζόρνταν ΜακΡε. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπασκόνια μετρά δύο ήττες στα τρία παιχνίδια της στην Liga Endesa και ακόμα… ψάχνεται, καθώς οι καλοκαιρινές προσθήκες ήταν αρκετές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Εφές υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (20:00, Novasports 2) και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 4), ενώ η Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση φιλοξενεί στη Γερμανία την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00, Novasports 3).

Τέλος, η πρωταθλήτρια Φενερμπαχτσέ των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουνικάχα Μάλαγα (22:00, Novasports 2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 12/10

20:00 Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 2)
20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μιλάνο (Novasports 4)
21:00 Μπάμπεργκ – Μακάμπι (Novasports 3)
21:00 Ολυμπιακός – Μπασκόνια (Novasports 1)
22:00 Ουνικάχα Μάλαγα – Φενερμπαχτσέ (Novasports 2)

Παρασκευή 13/10

20:00 Χίμκι – Βαλένθια (Novasports 4)
20:00 Ζαλγκίρις – Ερυθρός Αστέρας (Novasports 5)
22:00 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Superfoods (Novasports 2)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης