Ο Τζαμέλ ΜακΛίν μίλησε για την βράβευση του Βασίλη Σπανούλη πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (13/5, 17:00) και έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Το blog του Αμερικανού σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γεια σε όλους σας!

Είμαστε μόλις μία αγωνιστική μακριά πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και μπούμε στα πλέι οφ, στην πιο κρίσιμη φάση της ελληνικής λίγκας.

Το αυριανό παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ούτε για εμάς, αλλά ούτε και για τον Προμηθέα. Παρόλα αυτά θέλουμε πολύ τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση ώστε να τερματίσουμε δυνατά και να ξεκινήσουμε ακόμη πιο δυνατά τα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντίπαλός μας είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και άξια τερμάτισε στην 3η θέση. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και τα σαράντα λεπτά, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και παράλληλα να προσφέρουμε όμορφο θέαμα.

Εξακολουθούμε να έχουμε απουσίες, όμως, είμαι σίγουρος πως με την επιστροφή των τραυματιών θα γίνουμε πιο δυνατοί και θα τα δώσουμε όλα για τον μεγάλο στόχο.

Με αφορμή την αυριανή βράβευση του Βασίλη Σπανούλη από τον ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Basket League, θα ήθελα να του δώσω πολλά συγχαρητήρια, μιας και δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο μέσω του blog μου. Ήταν μια μοναδική στιγμή για εκείνον και είμαι χαρούμενος που ήμουν παρών!

Δεν χρειάζεται να πω εγώ πόσο μεγάλος παίκτης είναι… Η πορεία του και η καριέρα του τα λέει όλα. Εγώ του εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίσει να καταρρίπτει ρεκόρ, αν και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχουν μείνει και πολλά που δεν του ανήκουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης