Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές στο «Αμπντί Ιπεκτσί» εξέφρασε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με δηλώσεις του στην web tv των «ερυθρόλευκων». Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι με τέτοιες νίκες η ομάδα φτιάχνει χαρακτήρα.

«Ο τρόπος που ήρθε η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς η ομάδα παίρνει τέτοιες νίκες, έχοντας τόσους καινούργιους παίκτες, ενώ δεν έχει παίξει ακόμη κομπλέ σε κάποιο παιχνίδι. Μόνο στο Μιλάνο ήταν οι δύο ψηλοί μας, οι βασικοί, μαζί. Με τέτοιες νίκες χτίζεις χαρακτήρα. Αυτό που ζήσαμε ήταν απολαυστικό, μέσα σε ένα γήπεδο με 12.000 κόσμο. Με τον τρόπο που έγινε, με τον Γιανγκ που τραυματίστηκε από την αρχή και με παίκτες που δεν περίμενες, όπως ο Αθηναίου στο τέλος, να κάνεις αυτή τη μεγάλη νίκη…», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ρωτήθηκε για τους Αθηναίου και Στρόμπερι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πρόωρο να λέμε για δικαίωση. Η ομάδα έχει δυνατότητες που δεν τις έχει δείξει ακόμη. Όταν έρχεσαι εδώ μέσα και κερδίζει την Εφές ο Αθηναίου στην παράταση, τότε κάτι σωστό κάνουμε και εμείς».

Για τον χαρακτήρα της ομάδας, είπε: «Αυτό το πιστεύω και εγώ. Όταν κάνεις τέτοια ανατροπή στα τελευταία λεπτά, πας το ματς στην παράταση και το κερδίζεις… Ίσως τελικά το να έβαζε τη δεύτερη βολή ο Στρόμπερι και να κερδίζαμε στην κανονική διάρκεια, να μην είχε τόσα οφέλη όσα στην παράταση! Ακούγεται λίγο οξύμωρο όλο αυτό, αλλά το πιστεύω».

Για τα κέρδη του Ολυμπιακού από το παιχνίδι, σχολίασε: «Βαθμολογικά μπορεί να κέρδισε την πρώτη θέση σήμερα, αν φυσικά νικήσουμε την Εφές στο ΣΕΦ. Αλλά, τι πρώτος τι δεύτερος δεν έχει μεγάλη διαφορά στη διαμόρφωση του ομίλου του TOP-16. Αγωνιστικά και ψυχολογικά τα οφέλη είναι τεράστια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είναι περίοδος μονταρίσματος τώρα: «Το μοντάρισμα το καλό γίνεται το καλοκαίρι. Τώρα αρχίζουν και γίνονται οι αυτοματισμοί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης