Τα ξημερώματα της Δευτέρας, με πτήση από το Παρίσι, έφτασε στην Αθήνα ο Αξέλ Τουπάν.
Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», που θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2020.

Στις δηλώσεις του ο πρώην άσος της Ζαλγκίρις εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, τονίζοντας: «Αισθάνομαι πολύ καλά, ενθουσιασμένος που θα παίξω εδώ.  Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα».
Για τον Ντέιβιντ Μπλατ ο Τουπάν τόνισε: «Ο Μπλατ ήταν ένα κίνητρο, αλλά όχι το μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πρωταγωνιστεί, έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ερωτηθείς για τους Παπανικολάου και Τιμα που παίζουν στην ίδια θέση μ’αυτόν, ανέφερε: «Η συνύπαρξη με αυτούς τους παίκτες είναι κάτι καλό. Στο σύγχρονο μπάσκετ έτσι κι αλλιώς οι θέσεις είναι όλο και λιγότερο σημαντικές.
Κι εγώ και ο Παπανικολάου ή ο Τίμα μπορούμε να παίξουμε σε διαφορετικές θέσεις κι αυτό είναι καλό. Είναι καλό να έχει ύψος και αθλητικότητα σε αυτή τη θέση μια ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης