Την τελευταία τους φετινή «μάχη», από την οποία θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της Α1 μπάσκετ ανδρών, θα δώσουν την Κυριακή (19.00-COSMOTE SPORT 4 HD) ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, στον πέμπτο μεταξύ τους τελικό, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Μετά την ισοφάριση σε 2-2 από την ομάδα του Πειραιά στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη, ο πολυνίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα -με 35 τίτλους- Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους του να κατακτήσει το δεύτερο διαδοχικό του πρωτάθλημα.
Πάντως και από την πλευρά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς για τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ μετά από δύο χρόνια.
Ως εκ τούτου η πέμπτη και τελευταία μάχη τίτλου ανάμεσα στους δύο αιωνίους του ελληνικού μπάσκετ αναμένεται άκρως αμφίρροπη και στο παρκέ του ΟΑΚΑ θα πέσουν… κορμιά για τον τίτλο.
Όσον αφορά στους διαιτητές του αγώνα, οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος θα διευθύνουν την καταληκτική αναμέτρηση στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης