Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18/1, 19:00, Novasports 2HD) σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Έλληνας τεχνικός των Μοσχοβιτών τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ βαθύ ρόστερ, ενώ η ομάδα του πρέπει να αντιληφθεί τη σημασία της αναμέτρησης.

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ βαθύ ρόστερ από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο. Επίσης έχει εδώ και καιρό τον ίδιο προπονητή κι έναν κορμό Ελλήνων παικτών. Ξέρουν πώς να παίξουν ομαδικά και να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε, μόνο αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου. Ακόμη μαθαίνουμε σε αυτή την Ευρωλίγκα. Έχουμε σκαμπανεβάσματα. Είναι γεγονός πως παίζουμε χωρίς τον καλύτερο ριμπάουντέρ μας, τον Τόμας Ρόμπινσον. Προσπαθούμε να καλύψουμε την απουσία και χρειαζόμαστε έξτρα ενέργεια απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει πολλούς ψηλούς», είπε ο Μπαρτζώκας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης