Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι -για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας- σας προσφέρει αυτή την εβδομάδα η δημόσια τηλεόραση.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στις 19:45, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr, τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Βαγγέλης Ιωάννου. Δίπλα του για το σχολιασμό, θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας (αλλά και προπονητής των δύο ομάδων στο παρελθόν), Ηλίας Ζούρος.

Στο ρεπορτάζ του αγωνιστικού χώρου, ο Κώστας Χαλβατσιώτης και η Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Το μπασκετικό σόου αυτή την Πέμπτη αρχίζει στην ΕΡΤ1 από τις 19:00, στην εκπομπή «Εuroleague Show – Pre Game», με καλεσμένο του Κώστα Σωτηρίου στο στούντιο, τον Μιχάλη Κακιούζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΣΕΦ, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο «Εuroleague Show», στις 23:00 στην ΕΡΤ1, με μία ακόμη παρουσία στο στούντιο, αυτή της βασικής φόργουορντ της Εθνικής μας Ομάδας και του Ολυμπιακού, Ζωής Δημητράκου.

Το «Euroleague Show» θα είναι μαζί σας στην ΕΡΤ1 και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στις 22:00, αμέσως μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στη ρωσική πρωτεύουσα, Γιάννης Νάτου, θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, καθώς και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ενώ καλεσμένος των Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου στο στούντιο, θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο υπερμαραθώνιος της Ευρωλίγκας στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD. Μείνετε συντονισμένοι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης