Με στόχο να εμψυχώσουν τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει του τρίτου και τέταρτου προημιτελικού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας συγκεντρώθηκαν 80 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, το πρωί της Δευτέρας (23/4).

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών περίμεναν να ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ελληνικού εδάφους και να επιβιβαστούν οι παίκτες στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πτήση τσάρτερ που έχουν ναυλώσει οι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφοί Αγγελόπουλοι αναχωρεί στις 17:00 με προορισμό την πόλη της Λιθουανίας.

Ο κόσμος ζήτησε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του να πετύχουν τουλάχιστον μία νίκη στα δύο παιχνίδια (24 και 26/4) με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ώστε να επιστρέψει η σειρά στο ΣΕΦ σε 5ο αγώνα. Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους, εκτός έμειναν οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιώργος Πρίντεζης.

Στο Κάουνας, πάντως, ταξιδεύουν άπαντες και εκεί θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι στη δωδεκάδα την Τρίτη (28/4, 20:00). Τραυματίες είχαν αγωνιστεί εξάλλου και οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργος Μπόγρης στο Game 2, και μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεπεράσει 100% τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης