Εξηγήσεις ζήτησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι από τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο για την εικόνα… κατάρρευσης της ομάδας στους δύο τελευταίους εκτός έδρας αγώνες των Πειραιωτών, σε Βιτόρια και Μόσχα. Το ραντεβού κλείστηκε στα γραφεία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπου γίνονται πάντα οι σοβαρές συζητήσεις στην ομάδα του Πειραιά.

Θέμα στήριξης των αδελφών Αγγελόπουλων στο πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν τίθεται, καθώς δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από τους διοικούντες την ΚΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιδιοκτήτες θέλησαν να ακούσουν από τον προπονητή της ομάδας τις δικές του εξηγήσεις, καθώς ο Σφαιρόπουλος ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τι έφταιξε στις δύο κακές εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων».

Μετά την ευχάριστη είδηση πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης, αλλά κάκωση στο αριστερό μετατάρσιο, στην προπόνηση στο ΣΕΦ μετείχε και ο Τζαμέλ ΜακΛιν.

Ο Αμερικανός είχε προθερμανθεί πριν το τζάμπολ και ήταν έτοιμος να παίξει κόντρα στην Χίμκι, αλλά τελευταία στιγμή ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός δωδεκάδας. Πλέον, στον Ολυμπιακό συγκεντρώνονται στο ματς της Κυριακής με τον Προμηθέα στην Πάτρα (21/1, 17:00), για την 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης