Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές (19:45) για την 2η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να επισημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να «χτίσουν» πάνω στην πρόσφατη νίκη επί του Παναθηναϊκού και να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί, εν συγκρίσει με την πρεμιέρα στη Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ.

«Κάναμε μία καλή νίκη με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη, αλλά και να την ξεχάσουμε. Καλούμαστε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην Euroleague, η οποία μετά την ήττα στη Μαδρίτη θα είναι πολύ σημαντική» είπε αρχικά και συνέχισε: «Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Θέλουμε να “χτυπήσουμε” την Εφές με την στήριξη του κόσμου και με το υψηλού ρυθμού μπάσκετ που παίζουμε στο γήπεδο μας. Παράλληλα, πρέπει να κλείσουμε τους παίκτες-“κλειδιά” της Εφές. Με την Ρεάλ δεν κάναμε τόσο κακό παιχνίδι. Αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να πάμε περισσότερο στα ριμπάουντ και να έχουμε περισσότερους πόντους στο τρανζίσιον, όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε περισσότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τους διαδοχικούς αγώνες που καλείται να δώσει φέτος ο Ολυμπιακός, ο 22χρονος διεθνής φόργουορντ δήλωσε: «Σίγουρα η αποθεραπεία είναι πολύ σημαντική με τον τρόπο διεξαγωγής της Euroleague, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Δουλειά μας είναι. Είχαμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και να είμαστε πάλι φρέσκοι. Αλλοι ξυπνούν στις 6:00 και πηγαίνουν στην δουλειά τους. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης