Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπράιν Ρόμπερτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα των Πειραιωτών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που τον ώθησαν να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ δήλωσε στο “olympiacosbc.gr”:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίμενα να δω τι θα γίνει με τις ομάδες του ΝΒΑ. Ήμουν ελεύθερος και ήξερα πως θα έχω προτάσεις. Ήμουν σε κατάσταση αναμονής και τότε ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού. Όλα μέσα μου άλλαξαν, αυτή η πρόταση και η προοπτική να παίξω στον Ολυμπιακό μου τράβηξε την προσοχή. Όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού, αμέσως σταμάτησα να σκέφτομαι το ΝΒΑ. Μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και μου εξήγησε ποιος θα είναι ο ρόλος μου στην ομάδα, πως λειτουργεί ο οργανισμός και τι μπορώ να πάρω, αλλά και να δώσω στην ομάδα. Τότε ήταν που σιγουρεύτηκα και αποδέχτηκα την πρόταση».

Ο Ρόμπερτς απακάλυψε πως συμβουλεύτηκε τον πρώην «ερυθρόλευκο», Κάιλ Χάινς, πριν πάρει την απόφασή του: «Μίλησα με τον Κάιλ Χάινς, έναν παίκτη που εμπιστεύομαι απόλυτα, έναν σοβαρό επαγγελματία και άνθρωπο, με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στη Μπάμπεργκ, και εκείνος είχε παίξει στον Ολυμπιακό. Ειλικρινά, ο Κάιλ μου είπε μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό. Μόνο καλά λόγια και με προέτρεψε να πω το “ναι” στην ομάδα».

Σχετικά με το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό ο Ρόμπερτς είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πολλά χρόνια στο “τοπ” επίπεδο. Και μόνο την τελευταία εξαετία να δει κανείς, θα διαπιστώσει πως από το 2012 έχει καταφέρει και έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα και άλλες δύο φορές έχει υπάρξει φιναλίστ στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή σε έξι χρόνια, έχει βρεθεί τέσσερις φορές στον τελικό της Ευρωλίγκας και έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο. Άρα, τι καλύτερο μπορούσα να έχω στα χέρια μου από αυτή την πρόταση; Ειλικρινά, ανυπομονώ να βρεθώ στο πλευρό παικτών όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω παίξει στην Ευρώπη αρκετά χρόνια και γνωρίζω τον ΜακΛιν, τον Στρέλνιεκς, αλλά και τον Τιλί. Θεωρώ πως έχουμε όλα τα φόντα να δημιουργήσουμε κάτι καλό φέτος».

Τέλος, ο πρώην παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς υπογράμμισε τι μπορούν να περιμένουν από αυτόν οι φίλαθλου της ομάδας: «Παίζω με πάθος, όπως και αυτοί τραγουδούν με πάθος στην εξέδρα. Τους θυμάμαι ακόμη από τα ματς που έπαιξα εκεί με τη Μπάμπεργκ. Πασάρω καλά και σουτάρω εξίσου, οπότε αυτά να περιμένει ο κόσμος από εμένα. Κυρίως, όμως, να περιμένει πάθος και φλόγα για νίκη σε κάθε ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης