Στον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι και στο επεισόδιο με τον Κεμ Μπιρτς, τον οποίο κράτησε στον πάγκο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, εστίασε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ.

«Χάσαμε ένα ντέρμπι, αλλά ανησυχούμε για την κατάσταση του Λοτζέσκι. Ήταν μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, σώμα με σώμα, στο τέλος η Ρεάλ πήρε μια μικρή διαφορά που ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη. Εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ της Ρεάλ, που πετυχαίνει 90 πόντους ανά αγώνα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το θέμα με τον Μπιρτς; «Αυτά συμβαίνουν. Είχαμε ένα επεισόδιο που δεν χρειάζεται να του δώσουμε μεγαλύτερη σημασία από ό,τι του έδωσα ήδη εγώ. Αντέδρασε ο Μπιρτς. Η πειθαρχία είναι πάνω από όλους. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να κερδίζω ένα ματς, αν δεν υπάρχει πειθαρχία. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως είναι σε μια μεγάλη ομάδα με αρχές και κανόνες που πρέπει να τους σέβονται», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Λάσο είπε: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ καρδιά. Είχαμε κάποια προβλήματα στο αμυντικό ριμπάουντ, ιδίως από τον Μιλουτίνοφ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και μετά ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι. Χαίρομαι για τη νίκη, αλλά λυπάμαι για τον τραυματισμό του Λοτζέσκι που φαίνεται άσχημος. Εύχομαι ο τραυματισμός να μην είναι τόσο σοβαρός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης