Ανάμικτα συναισθήματα είχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της Euroleague, στον οποίο ο Ολυμπιακός υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε, χάνοντας εν τέλει με 80-64.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά το αποτέλεσμα στο «Σινάν Ερντέμ», του προκαλεί απογοήτευση, σπεύδοντας να επισημάνει όμως ότι είναι υπερήφανος για τα επιτεύγματα των παικτών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση για το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε και μεγάλη περηφάνια για το πως εκτιλύχθηκε η σεζόν, που φτάσαμε στον τελικό. Συγχαρητήρια στην Φενέρ για την κατάκτηση του τροπαίου και σε όλο της το επιτελείο» ανέφερε αρχικά ο Σφαιρόπουλος.

Στην συνέχεια μιλώντας για την ατμόσφαιρα του γηπέδου τόνισε: «Τις δυο φορές που πήγαμε σε Final 4, ο αντίπαλος είχε το “πλεονέκτημα έδρας”. Το «Σινάν Ερντέμ» δεν είναι η έδρα της Φενέρ, αλλά η πλειοψηφία των οπαδών ήταν δικοί της, οπότε ήταν πιο δύσκολα για εμάς. Παίξαμε πολλά ματς σε δύσκολες έδρες, με θορυβώδες κοινό. Αυτή η ατμόσφαιρα θα μας βοηθήσει για την συνέχεια της ομάδας».

Καταλήγοντας ο τεχνικός των ερυθρόλευκων επισήμανε: «Νομίζω πως ο τρόπος που έγινε το ματς, μας έδωσε πολλές ευκαιρίες για το τρίποντο. Αυτό που πήραμε ήταν οι εσωτερικές πάσες από το μις ματς με τους ψηλούς μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, δεν είχαμε καλά ποσοστά στο τρίποντο και μας διέφυγαν κάποια λέι απ. Πολύ κρίσιμη ήταν η 3η περίοδος που μειώσαμε σε 4 πόντους, και μετά από κάποια φάουλ που δόθηκαν, η διαφορά πήγε στους 10-11 πόντους.

Ήταν φάουλ, δεν έχω κάποιο παράπονο από τους διαιτητές. Ένα μάθημα είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κρίσιμα σημεία του ματς. Αυτά μπορώ να πω μόνο αυτή την στιγμή για το μάθημα που πήραμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης