Την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο της σημερινής νίκης επί της Κύμης εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Παράλληλα ο τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δουλέψει με ηρεμία και πως θα πρέπει να σταματήσει η μεμψιμοιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ένας εξαιρετικός μπασκετμπολίστας. Ήταν ένα υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου. Είναι μαχητής, παλεύει όλες τις καταστάσεις και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Αυτό τον διακρίνει και στη ζωή του. Του εύχομαι να έχει υγεία, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του μπάσκετ. Τα λόγια περιττεύουν για όσα πέτυχε. Το 2005 ήταν μία καινούρια χρονιά για τον Ολυμπιακό, που φτάσαμε μία ανάσα από το Final Four έχοντας 12 καινούριους παίκτες. Του εύχομαι τα καλύτερα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ και σε ερώτηση για τον Νίκο Μπάρλο, για να προσθέσει:

«Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι προηγηθήκαμε με 25 πόντους και χαλαρώσαμε πολύ. Σήμερα ήταν διαφορετικά. Η Κύμη επέστρεψε όταν εμείς προηγηθήκαμε. Είχαμε 48 πόντους και 26 ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά, περιορίσαμε την Κύμη που είναι πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κύμη και στη διοίκησή της. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Καστρίτη και σε όλο του το επιτελείο, όπως και σε όλα τα παιδιά της Κύμης».

Ακολούθως μίλησε:

Για τον τεχνικό της Κύμης: «Έχουμε μία πολύ καλή σχέση, δουλεύει σκληρά, έχει μέθοδο. Όσα έχουν καταφέρει οι ομάδες του δεν είναι τυχαία».

Για την πορεία του Ολυμπιακού:
«Η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να σταματήσουμε να μεμψιμοιρούμε και να δουλεύουμε σκληρά. Σημασία έχει να βρούμε τα πατήματά μας και την αυτοπεποίθησή μας. Δουλεύουμε καλά, πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι».

Για τη δήλωσή του περί ντροπής μετά το πρώτο ματς με την Κύμη:
«Όχι, εγώ ντρέπομαι. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ομάδα. Όταν παίζουν όπως στο πρώτο ματς, είναι σαν να μην προπονούνται. Ήταν κάτι που δεν αξίζει σε κανέναν, πρώτα στους παίκτες για το επίπεδό τους. Το καταλάβαμε όλοι μας, πρώτα εγώ, ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό φάνηκε σήμερα. Πρέπει να στηρίζει ο ένας τον άλλον, όπως σήμερα. Με δουλειά και ηρεμία, όλα θα πάνε καλά. Αυτή η ομάδα έχει κάνει πολλές νίκες και τρομερά παιχνίδια. Έχει παίξει πολύ καλά φέτος. Το ζητούμενο είναι να βρούμε την ηρεμία μας και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ:
«Έχει ξεκινήσει κάποιες ατομικές προπονήσεις σε χαλαρό ρυθμό. Θα μπει σταδιακά. Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα μπει…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης