Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τόνισε ότι οι Πειραιώτες σημείωσαν μία πολύ σημαντική νίκη σε ημέρα που δεν βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.

«Είναι μια σημαντική νίκη επί ενός πολύ υπολογίσιμου αντιπάλου. Η ΑΕΚ ήταν αήττητη στην έδρα της και μετά την αλλαγή προπονητή θα ήθελε να δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν ήταν καλό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πολύ νευρικοί, χάσαμε πολλά λέι απ και πολλά ριμπάουντ. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΚ, αλλά η διαφορά ήταν μικρή γιατί η άμυνά μας σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ κι αυτό έφερε έναν εκνευρισμό. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο καλά, ηρεμήσαμε, δεχτήκαμε μόλις δέκα πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, τρέξαμε καλύτερα, πήραμε μια διαφορά και από τα μέσα της τρίτης περιόδου είχαμε ένα σημαντικό προβάδισμα που το κρατήσαμε και στην τέταρτη όταν η ΑΕΚ πήγε να επιστρέψει. Είχαμε πολλούς παίκτες που βοήθησαν και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Το συμπέρασμα είναι πως δείχνουμε ομάδα και έστω και στην όχι καλή μας μέρα δείξαμε πως είμαστε ένα σύνολο που ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και τον κόουτς Μανωλόπουλο. Γενικά η ΑΕΚ κάνει μια καλή προσπάθεια και μακάρι να συνεχίσει», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη είπε: «Ο Βασίλης εκτός από σκόρερ είναι και δημιουργός και σήμερα δημιούργησε πολλές καταστάσεις. Είναι λογικό μετά από απουσία ενός μήνα να μην έχει ρυθμό, αλλά είναι χαρισματικός παίκτης κι όσο παίζει θα είναι σταθερά καλός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης