Δεν το κουνάει από το… λιμάνι της καρδιάς του ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο υπαρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού είχε την Τετάρτη συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους  με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους ύστερα από περίπου 2,5 ώρες συζητήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο συμβόλαιο του 32χρονου φόργουορντ θα είναι διάρκειας τριών ετών και, μολονότι οι οικονομικοί όροι του «deal» δεν έγιναν γνωστοί, ο «Πριντ» αναμένεται να εισπράξει συνολικά ένα ποσό που ξεπερνά τα δύο εκατ. ευρώ.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο υπαρχηγός της ομάδας ήταν συναισθηματικά φορτισμένος με το γεγονός ότι ξέσπασε σε κλάμματα μετά τις υπογραφές να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Πάντως μεγάλο μέρος της κουβέντας του Πρίντεζη με τους διοικητικούς ηγέτες του συλλόγου αφιερώθηκε για το μέλλον της ομάδας, καθώς και για τα λάθη που έγιναν και πρέπει να διορθωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο και σας ευχαριστώ που περιμένατε. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο.

Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου» ανέφερε κατά την έξοδό του από τα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων ο Πρίντεζης στους εκπροσώπους του Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος άσος αρνήθηκε προτάσεις από τη Φενέρμπαχτσε και την Μπαρτσελόνα με πολύ περισσότερα χρήματα, δείγμα της μεγάλης επιθυμίας του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον βοηθήσει να επιστρέψει στους τίτλους.


Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης