Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα δείχνει ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sportske.net» ο Σέρβος διεθνής γκαρντ, που εξετάζεται από Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και Χίμκι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία έχει άμεση ανάγκη για ρευστό.

Ο 27χρονος γκαρντ έχει για ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ενώ το κασέ του είναι αρκετά προσιτό καθώς εκτιμάται περίπου στις 500-600.000 ευρώ. Στα συν του Ολυμπιακού για την περίπτωση Γιόβιτς είναι οι καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο ομάδες, κυρίως σε οπαδικό επίπεδο, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες ήδη κάλυψαν θέσεις στα γκαρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Καταλανοί απέκτησαν τον Τόμας Ερτέλ, οι Τούρκοι ανανέωσαν το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα, ενώ οι Ρώσοι ανακοίνωσαν τον Στέφαν Μάρκοβιτς. Έτσι, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον Σέρβο γκαρντ.

Φέτος, ο Γιόβιτς είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 5,6 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Αδριατική λίγκα μέτρησε αντίστοιχα 6,9 πόντους, 5,9 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης