Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας την Τετάρτη (22/11, 18.00) στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του EuroCup γυναικών, με την Κατερίνα Σωτηρίου να δηλώνει ότι περιμένει διαφορετική την τουρκική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα των δύο συλλόγων, λόγω των μεταγραφών που έκανε.

Συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» φόργουορντ δήλωσε στο «osfp.gr»: «Αρχικά πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς από εκείνο που παίξαμε στην Τουρκία, ειδικά από τη στιγμή της προσθήκης νέων παικτριών στην Μπεσίκτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Από την άλλη είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε πάρα πολύ αυτήν τη νίκη. Παίζουμε μέσα στο γήπεδό μας και θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και θεωρώ ότι θα είναι πολύ σημαντική η συμβολή του κόσμου. Θέλω να είναι δίπλα μας. Τακτικά τώρα, σίγουρα έχουμε κάποια πλάνα που πρέπει να ακολουθήσουμε και θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Η δύναμή τους είναι οι ξένες παίκτριές τους και το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς διαθέτουμε μία πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πιστεύουμε πολύ στο θετικό αποτέλεσμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης