Μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα της σειράς και τη νίκη του στο ματς της προηγούμενης Παρασκευής, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκ νέου απόψε στις 20.00 (Novasports1) τη Ζαλγκίρις, με στόχο να ανακτήσει το προβάδισμα στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς (όπως άλλωστε και το τέταρτο) θα διεξαχθεί στο Κάουνας, ωστόσο η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες κι αν πιάσει απόδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της, μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, αποφασισμένο για τη νίκη είναι και το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, το οποίο έχοντας παρακαταθήκη το break στο πρώτο παιχνίδι θα προσπαθήσει να κάνει το 2-1, προκειμένου να πλησιάσει το εισιτήριο που οδηγεί στο Final Four του Βελιγραδίου.

Εκτός από τη Ζαλγκίρις όμως, ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει και τα αρκετά προβλήματα που έχουν προκύψει από την αρχή της σειράς με τους Λιθουανούς.

Οι Παπανικολάου, Στρέλνιεκς και Μπόγρης προπονήθηκαν χθες κανονικά και υπολογίζονται από τον Σφαιρόπουλο, ενώ στην 12αδα συμπεριελήφθησαν τόσο ο Πρίντεζης όσο και ο Μιλουτίνοφ, που θα αγωνιστούν με ένεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, η Ζαλγκίρις του Σαρούνας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της και με τη δύναμη των 13.200 οπαδών της (λόγω αγώνων χόκεϊ που διεξάγονται αυτές τις μέρες η Zalgirio Arena έχει μικρύνει κατά 2.400 θέσεις) θέλει να πάρει το πάνω χέρι και να τελειώσει τη σειρά την Πέμπτη, γνωρίζοντας πως, αν αυτή επιστρέψει στον Πειραιά, θα έχει δύσκολο έργο.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρσία Γκονζάλες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης