Ο Μίλαν Τόμιτς έδειξε την ικανοποίησή του για την νίκη, αλλά και την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές, ωστόσο θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Αρχικά είπε στην κάμερα της Nova: «Σήμερα προσπαθήσαμε να τρέξουμε στο γήπεδο. Από τη στιγμή που έχεις το πλεονέκτημα, πρέπει να παίξεις και καλή άμυνα. Βάλαμε και τον κόσμο στο παιχνίδι, αυτή είναι άλλωστε και η έννοια του πλεονεκτήματος. Είχαμε παραπάνω από 25 πόντους διαφορά, αν θυμάμαι καλά. Ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ της Εφές, που είναι δυνατή σε αυτά και είναι πρώτη, και… κόψαμε και τη δημιουργία του Ερτέλ, δεν ήταν όπως μας έχει συνηθίσει. Δίκαια κερδίσαμε. Είναι απλώς 1-0, τίποτα παραπάνω, πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και την Παρασκευή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ανέφερε: «Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και μετά την Εφές. Η εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πώς θα παίξουμε μπάσκετ είναι αυτό που κάνουμε. Η λογική μπορεί να λέει πως, αφού τρέχουν, εσύ πρέπει να πας αργά, όμως το μπάσκετ είναι αυτό που μετράει στο τέλος».

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ σχολίασε: «Ο Νίκολα είναι ένας παίκτης που παρά το ύψος του δεν έχει αργά πόδια. Έχει μεγάλο σώμα, δεν είναι αργός, όχι ότι είναι και ο πιο γρήγορος. Διαβάζει καλά το παιχνίδι. Είναι πολύ καλός στα τελειώματα. Ήταν ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια σήμερα, σε άμυνα και σε επίθεση».

Για το αν θα προτιμούσε μικρή ή μεγάλη διαφορά στο ματς: «Θα προτιμούσα ακριβώς όπως τελείωσε το παιχνίδι. Η ιστορία και τα προηγούμενα playoffs έχουν γίνει έπειτα από μεγάλες διαφορές. Παίξαμε τόσο καλά και δεν υπήρχε ένα πρόβλημα. Πολύ σημαντικός είναι και ο χρόνος συμμετοχής. Μόνο ο Παπανικολάου έπαιξε 26 λεπτά, όλοι είναι σημαντικοί και πρέπει να είναι και ξεκούραστοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, 87-72 την Εφές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης