Οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν σε βίντεο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, από τις 17.30 μέχρι τις 18.00, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει στους παίκτες του πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η ομάδα του Ισραήλ, αν ο αντίπαλος χαλαρώσει. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έδειξε να το έχει εμπεδώσει στις δηλώσεις του πριν ξεκινήσει το ζέσταμα μαζί με τους συμπαίκτες του, πριν από το τζάμπολ την Πέμπτη (24/11, 19.45) στο ΣΕΦ, όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αυξήσουν σε 3-0 το σερί τους στη Euroleauge.

«H Μακάμπι είναι μία ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη στο ένας εναντίον ένας, έχει παίκτες οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους και μπορεί ο καθένας να σε σκοτώσει στην καλή του βραδιά. Πιστεύω ότι τα πάντα θα κριθούν στην άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί είναι μία ομάδα που της αρέσει πάρα πολύ να τρέχει. Ακόμα και όταν έχει δεχτεί καλάθι, τρέχουν κατευθείαν για να σκοράρουν και για αυτόν τον λόγο πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές και να ελέγξουμε τον ρυθμό» δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού συνέχισε: «Έχουμε πει ότι η φιλοσοφία μας ξεκινάει από την άμυνα, εκεί πρέπει να είμαστε καλοί για να μας δώσει τις νίκες που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια».

Ο 26χρονος γκαρντ σχολίασε αναφορικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα του: «Δεν αλλάζει την ισορροπία μας. Παίζουμε με τον κόσμο μας, στην έδρα μας. Αυτό είναι πλεονέκτημα για μας, όταν παίζεις μέσα στο σπίτι σου, αλλά ξέρουμε ότι η Μακάμπι είναι μία επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην εφησυχάσουμε καθόλου. Η Μακάμπι είναι μία ομάδα που μπορεί να χάσει με διαφορές μεγάλες, αλλά και να γυρίσει από διαφορές μεγάλες».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ρωτήθηκε για το πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει ο Ολυμπιακός και πότε πιστεύει πως θα πιάσει την κορύφωση στην απόδοσή του: «Δεν είμαι ο ειδικός για να σου πω πότε θα είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Πιστεύω ότι δεν έχουμε τον χρόνο και το διάστημα να κάνουμε προπονήσεις και να βελτιωθούμε μέσα από αυτές, οπότε το μόνο που μας μένει είναι να δούμε πάρα πολλά βίντεο για να δούμε και την ομάδα μας. Είναι πιο πολύ στο μυαλό σου η βελτίωσή σου από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μακάρι σε απόδοση να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης