Ο Ντάνιελ Χάκετ αποκάλυψε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “Sportando.com” πως έχει προτάσεις απο Γερμανία και Τουρκία για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ μεταξύ άλλων απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός διεθνής είπε σχετικά με το μέλλον του: «Η Μπάγερν Μονάχου και η Μπάμπεργκ είναι οι επικρατέστερες αυτή την στιγμή. Μιλάω και με τις δύο ομάδες. Υπάρχει και η επιλογή μιας τουρκικής ομάδας, αλλά με τις άλλες δύο έχουν προχωρήσει περισσότερο οι επαφές μας. Θα εξετάσω όλες τις προτάσεις και θα αποφασίσω. Δεν έχω μίλησει με κάποια ιταλική ομάδα και πιστεύω πως δεν θα ήταν καλό για μένα να επιστρέψω στην Serie A την δεδομένη στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είπε: «Μου είπαν πως λόγω του τραυματισμού μου δεν θέλουν να ρισκάρουν. Σέβομαι την απόφασή τους και πλέον έχω γυρίσει σελίδα».

Τέλος, ο 29χρονος, μιλώντας για τον τραυματισμό του και την συμμετοχή της Εθνικής Ιταλίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, είπε: «Έχω αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό μου. Είμαι καλά, μπορώ να πω σχεδόν στο 100%. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα μεγάλο τουρνουά. Δεν θέλω να πω περισσότερα για τώρα. Δεν είναι η ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης