Οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ συναντήθηκαν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, που βρήκε τον Παναθηναϊκό Superfoods να κατακτά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και ο Καταλανός τεχνικός συμφώνησαν να διατηρηθεί ο κορμός της εφετινής σεζόν και στη συνέχεια να γίνει προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ. Συμβόλαιο με τους «πράσινους» για μία ακόμα σεζόν έχουν οι Καλάθης, Παππάς, Μπουρούσης και οι Χαραλαμπόπουλος, Μποχωρίδης και Λούντζης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Φώτση, η παραμονή του στην ομάδα μετά τα όσα έγιναν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας θεωρούνταν απίθανη, ωστόσο το κλίμα έχει αλλάξει και δεν αποκλείεται ο πολύπειρος φόργουορντ να παραμείνει για ακόμη μία σεζόν στο «τριφύλλι». Στη διακριτική ευχέρεια των «πράσινων» είναι η ανανέωση των συμβολαίων των Γκιστ και Ρίβερς, ενώ πιο πιθανό να αποχωρήσουν είναι ο Τζέιμς Φελντέιν και ο Κένι Γκάμπριελ. Αμφίβολος παραμένει ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έχει ήδη μεγάλες προτάσεις στα χέρια του.

Όσο για τις προσθήκες, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Βαγγέλη Μάντζαρη του Ολυμπιακού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει, και τον Στράτο Περπέρογλου, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, στη λίστα είναι και ο Κώστας Μήτογλου, ο οποίος σε ηλικία 21 ετών θεωρείται μία σοβαρή επένδυση για το μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης