Ένταση με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκλήθηκε στη σημερινή σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ με τους νομικούς και τους εκπροσώπους μάρκετινγκ των ομάδων της Α1 Ανδρών για την οριστικοποίηση συγκεκριμένων όρων μεταξύ της Λίγκας και του χορηγού.

Συγκεκριμένα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εν αντιθέσει με τις περισσότερες ομάδες της Α1, ήταν αρνητικός στη διαφήμιση του βασικού χορηγού του πρωταθλήματος στο κέντρο του παρκέ και αυτό γιατί οι «πράσινοι» έχουν χορηγία με τον ΟΠΑΠ και στο ΟΑΚΑ δύσκολα θα διαφημιστεί ανταγωνιστικό μέσο. «Και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει, δεν υπάρχει περίπτωση βάλω τον συγκεκριμένο χορηγό στο παρκέ του ΟΑΚΑ», φέρεται να δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη σύσκεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σύμβαση του βασικού χορηγού της Α1 Ανδρών με τον ΕΣΑΚΕ επισημαίνεται ότι όποιος δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις και μπορεί να υπάρχει σχετική ρήτρα για άρνηση από μία ομάδα (με μείωση του αρχικά συμφωνημένου ποσού κατά 10%), αλλά με τον ΟΠΑΠ «δεσμεύεται» τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ, οποτέ αναμένονται αντιδράσεις και… εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης