Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και νυν της Καρσίγιακα, Κένι Γκάμπριελ, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν φοβάται τη βαριά φανέλα του Παναθηναϊκού και όλοι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας πιστεύουν στη νίκη σε ένα παιχνίδι που το παρομοιάζει με τελικό!

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η ομάδα μας είναι εντελώς… αγνώριστη σε σχέση με πέρυσι. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και ακόμη δεν έχουμε αποκτήσει την σταθερότητα που θέλει ο coach στο παιχνίδι μας. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι φέτος παίζουμε στην Ευρωλίγκα, όπου το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο απ’ ότι στο Εurocup και ο βαθμός δυσκολίας της εφετινής προσπάθειας, σε συνδυασμό πάντα με το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Τουρκία, έχει ανέβει αισθητά. Ωστόσο, η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, παίζει ένα στυλ μπάσκετ που βασίζεται στα αθλητικά προσόντα, τη δύναμη, την ταχύτητα και την μαχητικότητα και πάντα με την παρουσία του coach Σαρίτσα, θεωρώ ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και φέτος σε όλες τις διοργανώσεις…», μας είπε αρχικά ο γεννημένος στην Σάρλοτ της “μπασκετομάνας” Βόρειας Καρολίνας και απόφοιτος του κολεγίου Όμπερν.

Νιώθω τυχερός, που μετά την Ελλάδα, βρέθηκα στην Τουρκία που ο τρόπος ζωής μοιάζει πολύ με τον αντίστοιχο της πατρίδας σας. Όπως και στο Ρέθυμνο, στη Σμύρνη μπορείς να ηρεμήσεις δίπλα στην θάλασσα, ενώ το φαγητό και οι άνθρωποι μου θυμίζουν πολύ τις ελληνικές συνήθειες. Ελπίζω μόνο να μην ξεσπάσει κανένας πόλεμος, γιατί μ’ αυτά που βλέπω και διαβάζω τις τελευταίες εβδομάδες, δεν σου κρύβω ότι είμαι εξαιρετικά ανήσυχος, πολύ απλά γιατί έχω μαζί μου τη γυναίκα μου και τους δύο γιους μου…», σχολίασε ο υπεραθλητικός φόργουορντ (μ.ο. 11,3π., 6,0ρ., 1,5ασ. με 100% στις βολ. & 68% στα διπ.) της αποψινής (20.00) αντιπάλου των “πρασίνων”, που μαζί με τον συμπατριώτη του, Τζο Ράγκλάντ (μ.ο. 13,7π., 3,3ρ. & 3,7ασ.) είναι οι πολυτιμότεροι παίκτες της τουρκικής ομάδας στην εφετινή Ευρωλίγκα.

Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα πριν από το πολύ κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτυχημένο αποτέλεσμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γιατί εμείς έχουμε; Αν χάσουμε τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για μας, όσον αφορά στην πρόκριση στο Top-16… Οπότε, έχουμε μπροστά μας έναν… τελικό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον παίξουμε μέσα στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, που δημιουργούν μία εκπληκτική και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Μετά το καλό ξεκίνημα και τη νίκη μας επί της Μπαρτσελόνα, πληρώσαμε την εντός έδρας ήττα από την Λοκομοτίβ και την κούραση από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αλλά αν οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χάσουν κι από μας; Νομίζω ότι η μάχη με τον Παναθηναϊκό κρύβει πολλά “miss-matches” που οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε και από τη στιγμή που μέσα στην έδρα μας, καταφέραμε να “υποτάξουμε” την Μπαρτσελόνα, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην κερδίσουμε και την ελληνική ομάδα;»

Διαβάστε επίσης: Ψάχνει τη νίκη στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης