Την ικανοποίησή τους για το θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού κόντρα στο Λαύριο εξέφρασαν οι Τσάβι Πασκουάλ και Ντεμέτρις Νίκολς. «Είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη νίκη επειδή ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ειδικά μετά την ήττα μας στη Βαρκελώνη. Ξεκινήσαμε με τον σωστό τρόπο, με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε ένα σοβαρό ματς για 40 λεπτά. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Λαύριο, διότι είναι μια ομάδα που παλεύει για 40 λεπτά. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου τόσο για την ομάδα, όσο και για τον κόουτς συγκεκριμένα» ανέφερε ο προπονητής των «πράσινων» στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το ματς της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Με τη σειρά του, ο 32άχρονος Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε: «Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την νίκη. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Όμως εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και να πάρουμε την νίκη χωρίς να έχουμε περιπέτειες. Και τα καταφέραμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκολς συμπλήρωσε: «Δεν είναι δύσκολο. Αυτή είναι δουλειά μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε βράδυ. Να παίζουμε στο υψηλότερο τέμπο είτε κερδίζουμε πολύ, είτε κερδίζουμε λίγο, είτε χάνουμε. Και αυτό κάναμε κόντρα στο Λαύριο. Αυτό μας ζητάει κάθε φορά ο προπονητής μας. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Γαλατά για την Ευρωλίγκα και πρέπει να πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό για να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης