To εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη έπλεξε ο άσος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Βίκτορ Κλαβέρ, με αφορμή την εμφάνιση του αρχηγού του Παναθηναϊκού απέναντι στην ομάδα του στο ΟΑΚΑ.

«Φτάσαμε πολύ κοντά να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Ελέγχαμε τον αγώνα και ξέραμε καλά τον αντίπαλο. Στο τέλος όμως ο ενθουσιασμός μας απέφερε πολλά λάθη. Δεν παίξαμε καλά στα τελευταία λεπτά και έτσι χάσαμε. Ο Διαμαντίδης ανέλαβε δράση στο φινάλε. Είναι από τους παίκτες που μπορεί να ελέγξει μόνος του ένα ματς. Όσο πιο σημαντικό είναι ένα ματς, τόσο καλύτερα φαίνεται πως παίζει. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις έναν τέτοιον παίκτη. Είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει ένα κρίσιμο κλέψιμο, να βάλει ένα καθοριστικό τρίποντο και να ηγείται της ομάδας του σε άμυνα και επίθεση» ανέφερε ο Ισπανός φόργουορντ στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αλλά και των ευρωπαϊκών γηπέδων, τονίζοντας: «Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, αλλά ακόμη κι όταν φωνάζουν εναντίον σου αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Δεν το βλέπεις αυτό στο ΝΒΑ, όπου τα γήπεδα είναι μεν γεμάτα, αλλά η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Εδώ ο κόσμος είναι μέρος του αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης