Ο Μίκαελ Κοχ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για πέντε χρόνια (1996-2001), όντας από τους ξένους αθλητές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα.

Ο Γερμανός κόουτς πια προσκλήθηκε, όπως και δεκάδες παλαίμαχοι αθλητές και προπονητές του «τριφυλλιού», ώστε να δώσει το «παρών» στο 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα διεξαχθεί το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ωστόσο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω του paobc.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την πρόσκληση ώστε να παρευρεθώ σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, εις μνήμην ενός σπουδαίου ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δυστυχώς, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να έρθω στην Αθήνα αυτές τις ημέρες, αν και θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης διοργάνωσης», τόνισε αρχικά ο Μίκαελ Κοχ και συνέχισε κάνοντας ειδική μνεία στον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Στις αναμνήσεις μου θα υπάρχει πάντα μια θέση για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό θα του είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή. Του αξίζει ένα τουρνουά που θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

Ευχαριστώ ξανά τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την πρόσκληση. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι σύντομα να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ ξανά στο ΟΑΚΑ, να συναντήσω φίλους και να ζήσω αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης