Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την -πρωταθλήτρια Ευρώπης- Φενερμπαχτσέ στην Πόλη, την Τετάρτη (17/1, 19:45), για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, να είναι εκείνος δηλαδή ο αρχηγός αποστολής, ως ένδειξη πίστης και στήριξης στον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του.

Εξάλλου, η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν απέναντι στην τουρκική ομάδα σε επίσημο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη ήταν στον 3ο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ πέρυσι, με την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα να είναι… επεισοδιακή. Συγκεκριμένα, στις 25 Απριλίου 2017 ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 79-61 και, ως «τιμωρία» για τον αποκλεισμό με 3-0 από την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή για επιστροφή της αποστολής με πούλμαν στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κωνσταντινούπολη, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί ως 2ος στο βαθμολογικό πίνακα, ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό (με 12 νίκες – 5 ήττες), με μία νίκη δηλαδή λιγότερη από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μία νίκη περισσότερη από την επόμενη αντίπαλό του, Φενερμπαχτσέ (11 νίκες – 6 ήττες). Το κίνητρο να διευρύνει ακόμη περισσότερο ο Παναθηναϊκός την υπέρ του απόσταση από την ομάδα του επί 13 σεζόν προπονητή του, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, είναι τεράστιο για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης